"Ik leerde mijn eigen problemen op te lossen"

Persoonlijk heb ik jeugdcoaching gehad van Anneloes. Waar ik in eerste instantie kwam met een vraag, kwam ik er al gauw achter dat het niet om deze ene vraag ging. Ze hielp met het aansturen van het zoeken naar een oplossing. Dit doet ze niet door middel van meteen zeggen wat de oplossing is, maar ze probeert het uit jezelf te halen. Met af en toe een opdracht helpt ze je zodanig dat je uiteindelijk zelf je problemen kunt oplossen. 

Het was dan ook fijn om met haar te praten om eens een ander perspectief te zien op de situaties.
Als je met iets zit, raad ik je zeker aan om een keer te praten met Anneloes!

A. 19 jaar

"Zelfkennis en soms wat confrontatie hebben mij geholpen om verder te komen."

Anneloes’ Coaching kwam voor mij in beeld, nadat ik al enige tijd worstelde met motivatie tijdens mijn studie. 
Ik heb een afwachtende houding, waarbij ik de verantwoordelijkheid van mij af schuif. Hierdoor gebeurde er steeds niets en verweet ik dat vaak anderen.
Anneloes is een jonge coach en begrijpt daardoor goed de problemen waar millenials tegenaan lopen. Door haar ervaring in de jeugdzorg heeft ze ook extremere gevallen van het spectrum gezien. 

Anneloes gaat jouw problemen niet oplossen, dat is ook niet haar taak. In plaats daarvan zal ze jou zelf die verantwoordelijkheid laten voelen om dat te doen. Anneloes kan heel eerlijk en direct zijn. Dat kan als confronterend ervaren worden. Soms leidde dit vanuit mijn kant tot een beetje weerstand. Echter is dat wel hetgeen waarmee Anneloes van betekenis is geweest en daar ben ik dankbaar voor.

Sjoerd, 25 jaar