Meer over mij

Mijn naam is Anneloes van der Heijden en ik woon samen met mijn vriend Joost in Bergeijk. Na het afronden van mijn HBO opleiding Sociale Studies, ben ik als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan het werk gegaan in de jeugdzorg. Hierin zag ik dat veel jongeren, maar ook hun ouders, tegen problemen van ‘deze tijd’ aanlopen. Het idee is er dat alles perfect moet gaan, alles moet ‘lukken’ en wanneer dit niet zo is, is het je eigen schuld. Hier denk ik iets anders over…

Ik help je bij het uitzoeken van wie je bent, wat je doet, waarom je dit doet en hoe je dit eventueel kunt veranderen. Dit allemaal met als doel jezelf te leren kennen en meer uit jezelf te halen. Ik ben er dus voor je wanneer je ergens in vast loopt, niet weet hoe je verder kunt of niet weet hoe je de volgende stap moet zetten. Maar ook wanneer je wilt exploreren, meer uit het leven wil halen of juist ergens mee zit waar je graag over wil praten.

Kernwoorden die voor mij en mijn manier van werken belangrijk zijn, zijn: oprecht, discreet, eerlijk, direct, liefdevol, humor en verantwoordelijkheid.   

De verwachting is dat ik je binnen een paar gesprekken kan helpen om de antwoorden/oplossingen te vinden, die jij zoekt. Komen we er gedurende dit proces achter dat er meer voor je nodig is om verder te komen, zal ik dit met je bespreken en je eventueel doorverwijzen. Zo weet je waar je aan toe bent en wat ik wel/niet voor je kan betekenen.